• Taxi luchthaven Charleroi

    Taxi luchthaven Charleroi

Taxi Charleroi Airport

Bij Taxi Breda 24-7 bent u op het juiste adres voor uw taxi naar Charleroi Airport. Of het nu gaat om een taxi vanuit Breda naar Charleroi Airport of vanaf een andere locatie in Nederland of België, wij zorgen er voor dat u voordelig, veilig en op tijd arriveert voor uw vlucht op de luchthaven.

Taxi Breda 24-7 houdt altijd rekening met de geplande reistijden en zorgen er altijd voor dat u op tijd op luchthaven Weeze arriveert of wordt opgehaald.

Taxi Charleroi Aiport tarieven

Wij bieden onze taxi Charleroi Airport service aan door heel Nederland. Wilt u een taxi Charleroi Airport bestellen, dan berekenen wij vooraf voor u het scherpste tarief.

De tarieven die wij hanteren zijn afhankelijk van de vertreklocatie en het reisgezelschap, maar bij Taxi Breda 24-7 kunt u rekenen op de meest scherpe luchthaven taxi tarieven van Nederland en België..

Gaat u binnen op vakantie of wilt u iemand ophalen op Charleroi Airport? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of om uw taxi Charleroi Airport te reserveren.

Taxi Charleroi Airport
Goedkope taxi Charleroi

Vliegveld Charleroi

Vliegveld Charleroi is een luchthaven waar veel low cost vliegmaatschappijen vliegen. Het vliegveld is met de auto, trein of de bus te bereiken. Ook vanuit Nederland en Noord-Frankrijk is de luchthaven bijzonder makkelijk te bereiken dankzij het uitstekende wegennet.

De luchthaven ligt in het midden van België, ten zuiden van de hoofdstad Brussel en iets ten noorden van de stad Charleroi. Via afrit 24 (Ransart Charleroi Airport) van de A54/E420 en een kort stukje N568 komt u bij het vliegveld terecht.

Charleroi Airport is een belangrijke luchthaven voor de Ierse budget vliegmaatschappij Ryanair, het was in 1997 de eerste Ryanair basis op het Europese vasteland. Sinds 30 januari 2017 heeft Charleroi Airport een tweede terminal (T2), deze moet Terminal 1 op drukke momenten ontlasten.

© Taxi Breda 24/7
WhatsApp chat