• Taxi luchthaven Rotterdam

    Taxi luchthaven Rotterdam

Taxi Rotterdam Airport

Bij Taxi Breda 24-7 bent u op het juiste adres voor uw taxi naar Rotterdam Airport. Of het nu gaat om een taxi vanuit Breda naar Rotterdam Airport of vanaf een andere locatie in Nederland of België, wij zorgen er voor dat u voordelig, veilig en op tijd arriveert voor uw vlucht op de luchthaven.

Taxi Breda 24-7 houdt altijd rekening met de geplande reistijden. Wij zorgen er voor dat u altijd op tijd op luchthaven Rotterdam Airport arriveert of wordt opgehaald.

Taxi Rotterdam Airport tarieven

Wij bieden onze taxi Rotterdam Airport service aan door heel Nederland. Wilt u een taxi Rotterdam Airport bestellen, dan berekenen wij vooraf voor u het scherpste tarief.

Onze tarieven zijn afhankelijk van de vertreklocatie en het reisgezelschap. Bij Taxi Breda 24-7 kunt u rekenen op de meest scherpe luchthaven taxi tarieven van Nederland.

Gaat u binnen op vakantie, zakenreis of wilt u iemand ophalen op Rotterdam Airport? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of om uw taxi Rotterdam Airport te reserveren.

Taxi Airport Rotterdam
Taxi Rotterdam Airport

Rotterdam The Hague Airport

Rotterdam The Hague Airport, voorheen Rotterdam Airport en bij de aanleg in 1956 Vliegveld Zestienhoven genoemd, is sinds eind 2006 na Eindhoven Airport het tweede regionale vliegveld van Nederland, gemeten naar het aantal reizigers.

Rotterdam The Hague Airport is sinds 2011 snel aan het groeien, toen het 16% meer passagiers vervoerde (1,1 miljoen) ten opzichte van het jaar daarvoor. In 2015 verwerkte de luchthaven meer dan 1,6 miljoen reizigers, in 2016 waren dit er 1,7 miljoen.

Na Schiphol Airport en Eindhoven Airport is Rotterdam Airport daarmee de derde luchthaven van Nederland.

Met de taxi van en naar Rotterdam The Hague Airport is geen enkel probleem. De taxistandplaats bevindt zich direct voor de in-/uitgang van het luchthavengebouw.

© Taxi Breda 24/7
WhatsApp chat