• Taxi luchthaven Schiphol

    Schiphol Taxi

Taxi Schiphol

Bij Taxi Breda 24-7 bent u op het juiste adres voor uw taxi naar Schiphol. Of het nu gaat om een taxi vanuit Breda naar Schiphol Airport of vanaf een andere locatie in Nederland of België, wij zorgen er voor dat u voordelig, veilig en op tijd arriveert voor uw vlucht op de luchthaven.

Taxi Breda 24-7 houdt altijd rekening met de geplande reistijden. Wij zorgen er altijd voor dat u stipt op tijd op luchthaven Schiphol arriveert of wordt opgehaald.

Taxi Schiphol tarieven

Wij bieden onze taxi Schiphol service aan door heel Nederland. Of u nu vanuit Breda of vanuit een andere stad naar Schiphol vervoert wilt worden, alles is mogelijk.

Wilt u een goedkope Schiphol taxi bestellen? Wij berekenen vooraf voor u het scherpste tarief. Afhankelijk van de vertreklocatie en het reisgezelschap, rekent Taxi Breda 24-7 altijd de meest scherpe luchthaven taxi tarieven van Nederland.

Gaat u binnen op vakantie, zakenreis of wilt u iemand ophalen op Schiphol? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of om uw taxi Schiphol te reserveren.

Taxi Schiphol
Goedkope taxi Schiphol

Schiphol

Schiphol of Amsterdam Airport Schiphol is de grootste Nederlandse luchthaven en een belangrijke luchthaven in Europa. Schiphol was in 2017 met ruim 68,5 miljoen passagiers de op twee na drukste luchthaven van Europa, na Heathrow (Londen) en Charles de Gaulle (Parijs).

Het vliegveld ligt in de gemeente Haarlemmermeer in het zuiden van de provincie Noord-Holland en bevindt zich ongeveer 15 kilometer ten zuidwesten van Amsterdam.

Van de luchtvaartmaatschappijen KLM, Corendon, TUI en Transavia vormt Schiphol de thuishaven. Schiphol heeft uitstekende voorzieningen voor taxi’s. Zo kunt u gemakkelijk vertrekken vanaf de standplaats voor Schiphol Plaza of stoppen voor de deur bij een van de vele vertrekhallen.

© Taxi Breda 24/7
WhatsApp chat