• Taxi luchthaven Weeze

    Taxi luchthaven Weeze

Taxi Weeze Airport

Bij Taxi Breda 24-7 bent u op het juiste adres voor uw taxi naar Weeze Airport. Of het nu gaat om een taxi vanuit Breda naar Weeze Airport of vanaf een andere locatie in Nederland of België, wij zorgen er voor dat u voordelig, veilig en op tijd arriveert voor uw vlucht op de luchthaven.

Taxi Breda 24-7 houdt altijd rekening met de geplande reistijden. Zo zorgen wij er voor dat u altijd op tijd op luchthaven Weeze arriveert of wordt opgehaald.

Taxi Weeze Airport tarieven

Wij bieden onze taxi Weeze service aan door heel Nederland. Wilt u een taxi Weeze Airport bestellen, dan berekenen wij vooraf voor u het scherpste tarief. Het tarief is afhankelijk van de vertreklocatie en het reisgezelschap, maar bij Taxi Breda 24-7 kunt u rekenen op de meest scherpe luchthaven taxi tarieven van Nederland.

Gaat u binnen op vakantie, zakenreis of wilt u iemand ophalen op Weeze luchthaven? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of om uw taxi Weeze Airport te reserveren.

Taxi bestellen Breda en omgeving
Airport Weeze

Vliegveld Weeze

Airport Weeze, vroeger Flughafen Niederrhein, is een vliegveld in Weeze, Duitsland, net over de grens bij het Noord-Limburgse Bergen en via de snelweg (A73-A77-A57) 46 km vanaf Nijmegen en 30 km vanaf Venlo.

De internationale luchthaven Weeze ligt centraal t.o.v. Dusseldorf, Arnhem, Nijmegen, Keulen, Venlo, Eindhoven. Weeze Airport wordt ook weleens Dusseldorf-Weeze genoemd.

Weeze Airport (NRN) ligt net over de Duitse grens. Hierdoor is het mogelijk om met Ryanair goedkope tickets te boeken naar allerlei steden in Europa! Ook Transavia vliegt vanaf Airport Weeze.

Airport Weeze is populair geworden onder Nederlanders buiten de directe regio omdat vliegen vanaf Weeze vaak stukken goedkoper is en voor veel mensen makkelijker te bereiken.

© Taxi Breda 24/7
WhatsApp chat